سفارش تبلیغ
صبا ویژن
نشریه کیوتن
دانشکده ی تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

به نام خداوند جان و خرد


نام کتاب: The Sweetener book

نویسنده: D. Eric Walters,P.H.D

انتشارات: Gale Walters publishing

تاریخ انتشا: 2013

کتاب شیرین کننده های مصنوعی

قسمتی از کتاب: 

قند الکل : قند الکل ها(به نام پلی اول هم نامیده می شوند.) شامل سوربیتول، زاینیتول، مانیتول و...است. تنها قسمتی از قند الکل ها جذب و متابولیزه می شود، به همین جهت کالری کمتری تولید میکنند.(حدود1-3 کالری به ازای هر گرم)

استفاده زیاد از این قند الکل ها می تواند باعث ناراحتی سیستم گوارشی شود.

شیرین کننده ها با قدرت بالا: به موادی که 100تا 1000برابر شکر شیرین هستند گفته می شود. مقدار کمی از این دسته شیرین کننده ها لازم است تا شیرینی برابر شکر ایجاد کنند. آسپارتام، سوکرالوز، ساخارین و آسسولفام جز این گروه هستند.

 

کدام شیرین کننده بهترین انتخاب است؟ پاسخ به این سوال نیاز به بررسی عوامل متعددی دارد، زیرا هر شیرین کننده دارای معایب و مزایای خاصی است. کدام شیرین کننده شاخص گلایسمی پایین تری دارد؟ کدام یک می تواند باعث افزایش فشار خون شود؟ پاسخ تمامی سوالات مربوط به شیرین کننده ها را می توانید در این کتاب پیدا کنید.


در این کتاب بعد از قسمت مقدمه به معرفی شیرین کننده ها می پردازد. در این بخش عنوان هایی مثل چگونه طعم شیرینی ایجاد می شود؟، چگونه شیرینی اندازه گیری می شود؟، مصرف قابل قبول (ADI) شیرینی ها چه میزان است؟، بررسی شاخص های گلایسمی ایندکس و گلایسمی لود شیرینی ها، شیرینی و کودکان، شیرینی و دوران بارداری و شیرینی و پوسیدگی دندان بررسی می شود.

در قسمت بعدی از توضیح در مورد تمام کربوهیدرات های معروف مثل گلوکز، فروکتوز، لاکتوز و.... شروع و بعد از آن در مورد انواع قند الکل ها، انواع شیرین کننده ها با قدرت شیرینی بالا، انواع شیرین کننده ها با منشا طبیعی و شیرین کننده های قدیمی صحبت می کند.

در نهایت داستان کشف شیرین کننده ها و نتیجه و اختصارات بیان می شود

 





نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 96/11/11 توسط کیوتن